utorak, jul 23, 2024
25 C
Kraljevo

OTKRIVAMO KO JE SRPKINJA KOJU POREDE SA ADEL

Nikolina Lekić, poznata pod umetničkim imenom Niko, je stekla široku popularnost učešćem na takmičenju Swedish Idol 2023. godine, gde su je pohvalili zbog glasa koji podseća na Adel.

Nakon uspeha u ovom muzičkom projektu, nije se zaustavila već je objavila najpre singl Need You pod okriljem AS STUDIOTON muzičke produkcije Aleksandra Sofronijevića, a potom I drugu pesmu It’s Only Love.


foto: Bojan Stevanovic

Već druga numera postaje izuzetno slušana na radio stanicama u Švadskoj, a sa njom je takođe ušla u finale radio takmičenja P4 Nästa, što je još jedan dokaz njene izuzetne popularnosti.

Ova izuzetno talentovana devojka rođena je 2003. godine u Kraljevu, a ljubav prema muzici nasledila je od oca, muzičkog producenta Ivana Lekića. Kada je imala pet godina, Niko se sa majkom preselila u Švedsku, gde nastavlja da razvija svoj muzički talenat.

Od četvrtog do devetog razreda pohađala je muzičku školu, a u srednjoj školi se usavršavala na klasičnoj violini i u pevanju. Iako je na fakultetu izabrala da studira socijalni rad, muzika je ostala njena velika strast.

Danas, Niko nastavlja da osvaja srca slušalaca širom sveta, istovremeno balansirajući svoj život između socijalnog rada i muzike.

Njena priča je inspirativna, dokazujući da se sa dovoljno strasti i posvećenosti mogu postići veliki uspesi u bilo kojoj… – nastavi sa čitanjem…

Izvor informacije i fotografije:
Preuzeto sa https://www.kurir.rs/
Datum objave: 2024-07-04 12:56:00

VRUĆE OVE NEDELJE

KRAF: FESTIVAL ANTIRATNOG, ANGAŽOVANOG I AKADEMSKOG FILMA U KRALJEVU

Sa željom da promoviše mir, demokratiju i decentralizaciju putem...

ZLATNA HARMONIKA KRALJEVA 2024

Foto: KC Ribnica, Jovan Sljepčević ...
00:00:54

PRILOG RTVKV SPORT

Gledajte poslednji video sa YouTube kanala Regionalna televizija Kraljevo...

Naslovi

spot_img
spot_img

Popularni izvori informacija

spot_imgspot_img