utorak, jul 23, 2024
25 C
Kraljevo

VUČIĆ: REKONSTRUISANI PUT STUDENICA – RUDNO VAŽAN ZA MANASTIR I MEŠTANE, ULOŽENO ŠEST MILIONA EVRA (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je izgradnja puta Stedenica-Rudno koštala šest miliona evra, dodajući da je država to mogla da uradi, jer je danas u boljem stanju nego što je ikada bila i hoće da ulaže i pomogne svakom svom delu.

Država je u boljem stanju nego što je ikada bila, ulaže se svuda
„Srećan sam što sam ovde. Dali smo ne mali novac za put Studenica – Rudno. I srećan sam što smo to uradili, jer je bilo pitanje trenutka kada će neko da strada prelazeći most. Oko šest miliona evra je to koštalo i nema za to nikakvog ekonomskog opravdanja. Ne postoji taj koji će vam reći da je to bilo pametno ulaganje. A ja mislim da je bilo pametno ulaganje zato što je ulaganje u vas koji živite ovde na Goliji, Studenici, Rudnom“, rekao je Vučić obraćajući se meštanima.
On je najavio da će se brzo nastaviti sa ulaganjima i ka Nikoljači, ali je poručio meštanima i da se zapitaju zašto to nije urađeno 30,40, 50 godina, i podvukao da je to urađeno zato što je sada država u boljem stanju nego što je ikada bila.

Kraljevo će dobiti dijagnostički centar, imaće sa svih strana autoput

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će radovi na izgradnji dijagnostičkog centra u Kraljevu početi do kraja ove godine ili u martu sledeće. „Jesmo obećali dijagnostički centar i uradićemo ga. Samo što ne možete u istom trenutku da imate… – nastavi sa čitanjem…

Izvor informacije i fotografije:
Preuzeto sa https://www.rtv.rs/
Datum objave: 2024-07-10 12:52:39

VRUĆE OVE NEDELJE

KRAF: FESTIVAL ANTIRATNOG, ANGAŽOVANOG I AKADEMSKOG FILMA U KRALJEVU

Sa željom da promoviše mir, demokratiju i decentralizaciju putem...

ZLATNA HARMONIKA KRALJEVA 2024

Foto: KC Ribnica, Jovan Sljepčević ...
00:00:54

PRILOG RTVKV SPORT

Gledajte poslednji video sa YouTube kanala Regionalna televizija Kraljevo...

Naslovi

spot_img
spot_img

Popularni izvori informacija

spot_imgspot_img