NaslovnaVestiAerodrom MoravaNOVE DESTINACIJE SA AERODROMA SRBIJE

NOVE DESTINACIJE SA AERODROMA SRBIJE

Objavljeno dana:

- reklame -

AIR SERBIA OD 2022. GODINE UVODI 10 NOVIH LINIJA IZ NIŠA I KRALJEVA

Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia od naredne godine uvešće 10 novih avio-linija sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš i Aerodroma Morava Kraljevo. Odluka je doneta na osnovu prethodno raspisanog tendera za linije od javnog značaja koje je raspisalo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Aerodrom Konstantin Veliki Niš proširiće postojeću mrežu linija na 7 novih destinacija od kojih su 5 redovne i 2 sezonske. Keln, Istanbul, Beograd i Atina…

Datum objave: 2021-12-21 19:59:28
Autor objave: Aerodrom Morava
Izvor informacije: kvo.aerodromisrbije.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je kvo.aerodromisrbije.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru kvo.aerodromisrbije.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je kvo.aerodromisrbije.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -