NaslovnaVestiBiblioteka KraljevoOBJAVLjEN ZBORNIK RADOVA „NACIONALNE PROFESIONALNE I KNjIŽEVNE NAGRADE I IZDAVAČKA DELATNOST BIBLIOTEKA”

OBJAVLjEN ZBORNIK RADOVA „NACIONALNE PROFESIONALNE I KNjIŽEVNE NAGRADE I IZDAVAČKA DELATNOST BIBLIOTEKA”

Objavljeno dana:

- reklame -

Izdavačku produkciju 2023. godine kraljevačka biblioteka zaokružila je objavljivanjem zbornika radova sa ovogodišnjeg „Žičkog sabora bibliotekara”. Zahvaljujući podršci Grada Kraljeva i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, u šestom po redu stručnom skupu sa međunarodnim učešćem u…

Datum objave: 2023-12-27 08:59:40
Autor objave: Ivan Spasojević
Izvor informacije: kv-biblio.org.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je kv-biblio.org.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru kv-biblio.org.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je kv-biblio.org.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -