NaslovnaVestiBlicBRUKA I SRAMOTA Kraljevčani 13 godina nakon razornog zemljotresa žive u ruševinama:...

BRUKA I SRAMOTA Kraljevčani 13 godina nakon razornog zemljotresa žive u ruševinama: Stanari nemaju NI KUPATILO, ali imaju upravnika koji insistira na

Objavljeno dana:

- reklame -

Punih 13 godina meštani Dositejeve ulice žive u ruševinama, nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Kraljevo i okolinu 2010. godine i nadaju se da će dobiti nove stanove. Stanari 16 oštećenih zgrada trebalo je da se usele u nove objekte još 2018. godine, ali je do sada izgrađena samo jedna zgrada.

Datum objave: 2023-08-23 13:46:27
Autor objave:
Izvor informacije: www.blic.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.blic.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.blic.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.blic.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -