NaslovnaVestiCenzolovkaProvereni kadrovi: Nišlije odlučuju o raspodeli novca za medije i u Kragujevcu...

Provereni kadrovi: Nišlije odlučuju o raspodeli novca za medije i u Kragujevcu i Kraljevu

Objavljeno dana:

- reklame -

Ljubiša Obradović, član komisije koja je u Kragujevcu trebalo da odlučuje o raspodeli novca na prvom medijskom konkursu, podneo je nedavno ostavku na tu funkciju. Obradović, koji je u komisiji bio kao predstavnik Udruženja novinara Srbije, povukao se pošto su druga dva člana bili predstavnici Društva novinara Niša. U obrazloženju odluke, prema pisanju UNS-a, on…
Read more →
The post Provereni kadrovi: Nišlije odlučuju o raspodeli novca za medije i u Kragujevcu i Kraljevu appeared first on Cenzolovka.

Datum objave: 2021-03-16 17:13:05
Autor objave: Vojin Mitrovic
Izvor informacije: www.cenzolovka.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.cenzolovka.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.cenzolovka.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.cenzolovka.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -