NaslovnaVestiCenzolovkaTelevizija Mix iz Kraljeva najavljuje protest zbog pritisaka regionalnog koordinatora SNS-a

Televizija Mix iz Kraljeva najavljuje protest zbog pritisaka regionalnog koordinatora SNS-a

Objavljeno dana:

- reklame -

Redakcija Televizije Mix iz Kraljeva najavila je da će tokom ove sedmice organizovati protest na centralnom gradskom trgu zbog, kako se navodi u najavi, medijskog mraka. Projekat čije je sadržaje trebalo da emituje ova televizija, na lokalnom medijskom konkursu za sufinansiranje nije dobio sredstva, a novinarka Televizije Mix Katarina Radovanović odgovornim za to smatra Krsta…
Read more →
The post Televizija Mix iz Kraljeva najavljuje protest zbog pritisaka regionalnog koordinatora SNS-a appeared first on Cenzolovka.

Datum objave: 2022-05-23 14:58:08
Autor objave: Vojin Mitrovic
Izvor informacije: www.cenzolovka.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.cenzolovka.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.cenzolovka.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.cenzolovka.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -