NaslovnaVestiFilterKo ima pravo na umanjene cene komunalnih usluga

Ko ima pravo na umanjene cene komunalnih usluga

Objavljeno dana:

- reklame -

Odluka o ostvarivanju prava na subvencionisanu cenu komunalnih usluga u Kraljevu dobiće borci, imaoci boračkih legitimacija i članovi njihovi porodica kao i ratni vojni invalidi, porodice palih boraca  i umrli vojnih invalida koji su učestvovali u ratovima posle 17. avgusta 1990, doneta je na sednici Privremenog organa garada Kraljeva.

Tako će borci, imaoci boračkih legitimacija i članovi njihovih porodica imati 20% umanjene cene komunalnih usluga, dok će ostale navedene kategorje dobiti 50% umanjenja.

Koji su…

Datum objave: 2023-12-25 14:42:51
Autor objave: Filter Media
Izvor informacije: thefilter.media

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je thefilter.media. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru thefilter.media. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je thefilter.media. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -