NaslovnaVestiFilterProtest dela kraljevačke opozicije – Brojne neregularnosti i krađe obeležile izborni dan

Protest dela kraljevačke opozicije – Brojne neregularnosti i krađe obeležile izborni dan

Objavljeno dana:

- reklame -

Predstavnici jednog dela opozicije u Kraljevu (Srbija protiv nasilja, koalicija okupljena oko Starosedelaca, predstavnici Lokalnog fronta i koalicije Nada) okupili su se sinoć na protestu u Kraljevu, kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog kako su naveli, brojnih neregularnosti i krađe koje su obeležile izborni dan, 17. decembar.

Foto: Privatna arhiva

Protest je održan ispred zgrade Policijske uprave u Kraljevu, simbolično, jer kako se moglo čuti, za sve navedeno što je i dovelo do protesta, predstavnici dela opozicije…

Datum objave: 2023-12-27 13:10:00
Autor objave: Filter Media
Izvor informacije: thefilter.media

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je thefilter.media. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru thefilter.media. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je thefilter.media. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -