NaslovnaVestiInfo plusKraljevčanin Saša Garović oborio Ginisov rekord u sklekovima pod opterećenjem

Kraljevčanin Saša Garović oborio Ginisov rekord u sklekovima pod opterećenjem

Objavljeno dana:

- reklame -

Saša Garović iz kraljevačkog naselja Ratina oborio je Ginisov rekord u sklekovima sa opterećenjem, koji je iznosio 1522 skleka, uradivši za sat vremena 1580 sklekova sa opterećenjem od deset kilograma. Predsednik Privremenog organa Grada Kraljeva dr Predrag Terzić, povodom ovog velikog uspeha, upriličio je svečani prijem ovom mladom sportisti.

“Kraljevo je grad uspešnih sportista. Ljubiša Bile Milojević je postao klupski prvak Evrope sa Crvenom zvezdom 29. maja 1991. godine. U Kraljevo je Veljko Petković 2000. godine doneo…

Datum objave: 2023-12-14 15:39:38
Autor objave: Redakcija
Izvor informacije: infoplus.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je infoplus.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru infoplus.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je infoplus.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -