NaslovnaVestiInfo plusMoramo više da razgovaramo sa ljudima i brinemo o njima, poručuje Vučić...

Moramo više da razgovaramo sa ljudima i brinemo o njima, poručuje Vučić u Kraljevu

Objavljeno dana:

- reklame -

Na političkom mitingu u Kraljevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da zna da su izbori pomalo dosadili narodu ali da su ovi izbori veoma važni jer su u naredne četiri godine veliki zadaci pred Srbijom.

“U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije. Izbori nisu igra, nešto gde ćete glasati za nekoga jer je glasnije vikao ili jasnije uvredio nekoga. Na izborima vi donosite odluku o budućnosti svojih roditelja, supružnika, braće, sestara, svoje dece. Izborima birate put Srbije, koji nije uvek lak, gde ne…

Datum objave: 2023-11-25 15:54:59
Autor objave: Redakcija
Izvor informacije: infoplus.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je infoplus.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru infoplus.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je infoplus.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -