NaslovnaVestiInfo plusSportski rekviziti za bolju nastavu fizičkog vaspitanja

Sportski rekviziti za bolju nastavu fizičkog vaspitanja

Objavljeno dana:

- reklame -

Savez za školski sport je pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta donirao Osnovnoj školi “Svetozar Marković” u Kraljevu dva rukometna gola, dve košarkaške table i veliki broj lopti za košarku, odbojku i rukomet. Donacija je rezultat dugogodišnje saradnje Saveza za školski sport sa Sportskim savezom Grada Kraljeva, Školskom upravom i Gradskom upravom Kraljeva.

“Verujem da će ovi sportski rekviziti veoma značiti deci iz ove kraljevačke osnovne škole,” rekao je predsednik Privremenog organa Grada Kraljeva dr Predrag…

Datum objave: 2023-12-14 18:32:58
Autor objave: Redakcija
Izvor informacije: infoplus.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je infoplus.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru infoplus.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je infoplus.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -