NaslovnaVestiKraljevačke novostiFormu smo zadovoljili,suštinu zaboravili – Idemo dalje!

Formu smo zadovoljili,suštinu zaboravili – Idemo dalje!

Objavljeno dana:

- reklame -

Da,baš na tu konstatciju iz naslova, ličila je jutrošnja Javna rasprava o budžetu grada Kraljeva za 2024.godinu. Važnom dokumentu integrisanih javnih politika svake lokalne samouprave.

A da bude tako najveće „zasluge“ pripadaju onom ko je Javnu raspravu i organizovao a to je,ovoga puta,bio Privremeni organ koji gradom upravlja od 30.10.2023 godine po Rešenju Vlade Republike Srbije.

Ne treba, od „zasluga“ što je ,i ovoga puta, zadovoljena forma planiranja raspolaganja javnim prihodima lokalne zajednice, a pri tom …

Datum objave: 2023-12-19 15:10:32
Autor objave: KV Novosti -on line
Izvor informacije: www.kraljevackenovosti.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.kraljevackenovosti.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.kraljevackenovosti.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.kraljevackenovosti.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -