NaslovnaVestiKraljevačke novostiGrađevinarstvo u Srbiji  pred izazovima dekarbonizacije

Građevinarstvo u Srbiji  pred izazovima dekarbonizacije

Objavljeno dana:

- reklame -

Brojni su izazovi pred građevinarima u vremenima koja dolaze,posebno pred naukom i strukom koja se bavi građevinskim sektorom u suočenju sa sve strožijim normama u zemljama širom sveta ,posebno u zemljama Evropske unije, i sve glasnijim zahtevima da se sprovede dekarbonizacija.

Kako u uslovima povećane tražnje za stanonovima, izazvane globalnim rastom populacije, koji prema nekim podacima,dovodi do ubrzane urbanizaciji,čiji je jedan od ishoda ,na globalnom nivou, da na svakih pet dana nove zgrade „zaposednu“ površinu…

Datum objave: 2023-12-12 00:08:47
Autor objave: KV Novosti -on line
Izvor informacije: www.kraljevackenovosti.com

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.kraljevackenovosti.com. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.kraljevackenovosti.com. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.kraljevackenovosti.com. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -