NaslovnaVestiKraljevo Online„NUMANOVIĆ“ NAJVEĆI SALON NAMEŠTAJA U REGIONU

„NUMANOVIĆ“ NAJVEĆI SALON NAMEŠTAJA U REGIONU

Objavljeno dana:

- reklame -

U Novom Pazaru otvoren najveći salon nameštaja na ovim prostorima i to u vlasništvu porodice Numanović

Prepoznat kao trgovački centar u čitavom regionu, Novi Pazar postao je bogatiji za još jedno mesto koje će u ovaj grad dovesti veliki broj kupaca iz Srbije, ali i svih susednih zemalja. Otvoren je najveći salon nameštaja na ovim prostorima i to u vlasništvu porodice Numanović.

„Otvaranjem ovog salona fabrika nameštaja Numanović je otvorila i nova radna mesta za trideset radnika i na taj način doprinela ekonomskom…

Datum objave: 2024-04-13 16:39:03
Autor objave: Kraljevo Online
Izvor informacije: kraljevo.online

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je kraljevo.online. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru kraljevo.online. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je kraljevo.online. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -