NaslovnaVestiGrad KraljevoNovogodišnja čestitka sugrađanima

Novogodišnja čestitka sugrađanima

Objavljeno dana:

- reklame -

Poštovani sugrađani,
„Želim vam da vas služi zdravlje, da u miru, ljubavi, blagostanju, sa svojim bližnjima, uspehom i prosperitetom na svim životnim poljima ispunite predstojeću godinu.
Da u zajedništvu, jedni uz druge, jedni s drugima, uz međusobno uvažavanje i poštovanje, dan za danom, postižemo lične i…

Datum objave: 2023-12-29 13:13:54
Autor objave: Gradska uprava grada Kraljeva
Izvor informacije: www.kraljevo.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.kraljevo.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.kraljevo.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.kraljevo.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -