NaslovnaVideoKrugDa li je voda u Kraljevu ispravna za piće? - dr Miloš...

Da li je voda u Kraljevu ispravna za piće? – dr Miloš Urdov, Zavod za javno zdravlje Kraljevo

Objavljeno dana:

- reklame -

Koliko su ugrožene crpne stanice, šta je sa vodom iz seoskih vodovoda, zašto deca ne bi trebalo da učestvuju u čišćenju posle poplava odgovara dr Miloš Urdov iz zavoda za javno zdarvlje
U petak 16. juna oko podne, iz preventivnih razloga, isključena je crpna stanica Strelište, pored crpne stanice Đeriz, koja je isključena dan ranije, takođe iz preventivnih razloga jer može dođi do ugoženosti usled poplavnih talasa.
– Ostale crpne stanice, a pre svega mislim na Žičko i Konarevsko polje koje se nalaze sa leve i desne…

Datum objave videa: 2023-06-17 13:01:32
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:05:52
Broj pregleda do objave: 2
Broj sviđanja videa do objave: 2

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -