NaslovnaVideoKrugDodeljene prve Vidovdanske nagrade najboljim učenicima Kraljeva

Dodeljene prve Vidovdanske nagrade najboljim učenicima Kraljeva

Objavljeno dana:

- reklame -

Nagrade uz zahvalnice imaju i novčani iznos, a dobili su ih učenici generacija svih osnovnih i srednjih škola i osvajači prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima
Uspešni odrasli ljudi su, kažu, oni koji sami stvaraju svoje šanse. Isto važi i za decu, a sa željom da vrednuje trud i posvećen rad, Grad Kraljevo je prvi put ove godine Kraljevo dodelio Vidovdanske nagrade najboljim učenicima, koje uz zahvalnice nose i skromne novčane iznose.
Na spisku nagrađenih su đaci generacije svih osnovnih i srednjih…

Datum objave videa: 2023-06-28 15:47:28
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:34:28
Broj pregleda do objave: 5
Broj sviđanja videa do objave: 5

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -