NaslovnaVideoKrugKako da prijavite štetu od poplava ili klizišta u Kraljevu?

Kako da prijavite štetu od poplava ili klizišta u Kraljevu?

Objavljeno dana:

- reklame -

Komisija koju je za procenu štete i potreba nakon elelementarnih i drugih nepogoda formiralo Gradsko veće u Kraljevu pozvala je građane sa područja grada na Ibru kojisu, tokom maja i juna, pretrpeli štetu od poplava na stambenim objektima koje redovno koriste da je prijave do 7. jula.

Uslov za prijavu štete na stambenom objektu jeste da je u objekat ušla voda ili da je objekat zahvaćen klizištem, usled čega je došlo do oštećenja. Za pomoćne objekte i vikend kuće šteta se ne prijavljuje.

Prijave štete se podnose…

Datum objave videa: 2023-06-22 15:29:05
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:01:41
Broj pregleda do objave: 1
Broj sviđanja videa do objave: 1

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -