NaslovnaVideoKrugKoncert dečjeg hor Aria - Kraljevo, 18. maj 2023.

Koncert dečjeg hor Aria – Kraljevo, 18. maj 2023.

Objavljeno dana:

- reklame -

Energija , emocije i čarobne note koje imaju moć da govore umesto reči – obeležile su drugi celovečernji koncert dečjeg hora Aria u Kraljevačkom pozorištu.
Jedna od dobrih strana muzike je, kažu, što kada te pogodi, ne osećaš bol, već – gotovo opipljivu sreću. Takvu sreću, punog srca, osetili su gledaoci drugog po redu celovečernjeg koncerta dečjeg hora „Aria“ u Kraljevačkom pozorištu.
Koncert pod nazivom „Od potkulture do kulture – rok“ otvorila je najmlađa i najslađa grupa hora Aria sa numerom Nek’ svud…

Datum objave videa: 2023-05-20 22:56:21
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:04:00
Broj pregleda do objavljivalja: 11
Broj sviđanja videa do objavljivanja: 11

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -