NaslovnaVestiKrugLIGA MALIH ŠAMPIONA KRALJEVAČKIH PREDŠKOLACA (VIDEO)

LIGA MALIH ŠAMPIONA KRALJEVAČKIH PREDŠKOLACA (VIDEO)

Objavljeno dana:

- reklame -

Oko 270 mališana na terenu dalo je sve od sebe da pobedi baš njihov tim

Sportski savez grada Kraljeva, zajedno sa Sportskim savezom Srbije i republičkim Savezom za predškolski sport Srbije organizovao je danas u novoj Hali sportova u Kraljevu manifestaciju pod nazivom „Liga malih šampiona“. Ova manifestacija drugu godinu zaredom okuplja veliki broj predškolaca sa teritorije grada na Ibru.

– Danas su na terenu mali šampioni deca starijeg vaspitnog uzrasta, odnosno mališani pet i pest godina, njih oko 270 iz 27…

Datum objave: 2024-04-24 20:06:49
Autor objave: Krug Portal
Izvor informacije: www.krug.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.krug.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.krug.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.krug.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -