NaslovnaVideoKrugPočela gradnja devijacije u Adranima neophodne za uspostavljanje saobraćaja na Ibarskoj magistrali

Počela gradnja devijacije u Adranima neophodne za uspostavljanje saobraćaja na Ibarskoj magistrali

Objavljeno dana:

- reklame -

Kad devijacija profunkcioniše, kako objašnjacaju u preduzeću „Novi Pazar put“ krenuće se u rušenje i izgradnju novog mosta
Posle poplavnog talasa širom Srbije u toku je otklanjanje njihovih posledica. Osim u Kraljevu vanredna situacija na snazi je u još 55 gradova i opština, U Adranima je u ponedeljak 18. juna počelo raščišćavanje terena zbog izgradnje tzv. privremene devijacije kako bi se za saobraćaj osposobila deonica na Ibarskoj magistrali u Adranima koja je u prekidu od prošlog vikenda.

– Konstrukcija mosta nije…

Datum objave videa: 2023-06-20 23:11:50
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:02:42
Broj pregleda do objave: 9
Broj sviđanja videa do objave: 9

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -