NaslovnaVideoKrugPožar u Kamenici: Ono u šta su ulagali decenijama Jovanovićima je vatra...

Požar u Kamenici: Ono u šta su ulagali decenijama Jovanovićima je vatra progutala za dva sata

Objavljeno dana:

- reklame -

Posle požara koji je zbog udara groma zadesio njihovo poljoprivredno gazdinstvo, Slavica i Zoran Jovanović iz Kamenice uzdaju se u pomoć rođaka, komšija i lokalne samouprave kako bi ponovo mogli da žive od poljoprivrede
U pomoćni objekat-štalu u kojoj je bilo više od 200 bela sena, hrana za životinje, alat i mehanizacija u koju je porodica Slavice i Zorana Jovanovića iz Kamenice ulagala decenijama, juče popodne je udario grom.
Slavica Jovanović kroz suze ističe da su 60 godina radili, ulagali, uvećavali domaćinstvo:
– A…

Datum objave videa: 2023-05-29 20:43:02
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:01:52
Broj pregleda do objavljivalja: 1
Broj sviđanja videa do objavljivanja: 1

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -