NaslovnaVideoKrugProtestna šetnja „Kraljevo protiv nasilja“ - 8. jun 2023.

Protestna šetnja „Kraljevo protiv nasilja“ – 8. jun 2023.

Objavljeno dana:

- reklame -

Tačno mesec dana posle prvog protesta okupili su se večeras, na Trgu srpskih ratnika, četvrti put građani i predstavnici dela kraljevačke opozicije odakle su, kao i prošlog četvrtka krenuli u protestnu šetnju ulicama Kraljeva. Pre početka okupljenima se obratila Zorica Šćepanović koja je ocenila da su građani 6. juna dobili šamar.
– Nasilje u vidu naglog prekida nastave u školama pogodilo je sve: i učenike, i nastavnike, i roditelje. Za prekid nastave na koji se vlada osmelila saznali smo iz medija, preko društvenih…

Datum objave videa: 2023-06-08 20:27:06
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:05:24
Broj pregleda do objave: 16
Broj sviđanja videa do objave: 16

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -