NaslovnaVideoKrugSportske igre mladih u Kraljevu 2023. pod sloganom "Pružam ruku, ne podmećem...

Sportske igre mladih u Kraljevu 2023. pod sloganom „Pružam ruku, ne podmećem nogu“ – @portalkrug

Objavljeno dana:

- reklame -

Dečaci i devojčice od prvog razreda osnovne do prvog razreda srednje škole, deseti put takmičili su se u četiri sportske discipline učeći se fer pleju po sloganom „Pružam ruku, ne podmećem nogu“

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih danas je boravio u Kraljevu. Dečaci i devojčice od prvog razreda osnovne do prvog razreda srednje škole takmičili su se u četiri sportske discipline.
Turniri u okviru karavana radosti i prijateljstva održani su na terenima pod obalom. Deca su se takmičila u…

Datum objave videa: 2023-05-23 20:25:58
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:11:37
Broj pregleda do objavljivalja: 6
Broj sviđanja videa do objavljivanja: 6

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -