NaslovnaVideoKrugVrnjačka Banja - veliko nevreme, podivljala rečica pored promenade

Vrnjačka Banja – veliko nevreme, podivljala rečica pored promenade

Objavljeno dana:

- reklame -

Na teritoriji gotovo cele Srbije nastavlja se period nestabilnog vremena sa ćestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a pogledajte na snimku kako je podivljala rečica koja protiče kroz centar Vrnjačke Banje
Najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) Srbije da se i danas očekuju lokalno obilni pljuskove sa grmljavinom i gradom, u Vrnjačkoj Banji obistinila se kroz veliku količinu kiše koja se sručila na teritoriji ove opštine.
Ove fotografije zabeležene su na putu između dva kružna toka u Vrnjačkoj Banji gde…

Datum objave videa: 2023-06-06 17:26:13
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:00:51
Broj pregleda do objave: 22
Broj sviđanja videa do objave: 22

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -