NaslovnaVideoKrugZbog poplava proglašena vanredna situacija na celoj teritoriji grada Kraljeva, gde je...

Zbog poplava proglašena vanredna situacija na celoj teritoriji grada Kraljeva, gde je najkritičnije?

Objavljeno dana:

- reklame -

Zbog porasta nivoa potoka, rečica i reka, došlo je do poplava, odrona i klizišta, čime su ugroženi stambeni objekti, privredni subjekti, putna infrastruktura i ne postoji mogućnost da se redovnim angažovanjem gradskih službi otklone posledice

Nagli porast vodostaja vodotokova zbog obilnih padavina poslednjih dana uslovili su da danas u 10 časova na celoj teritoriji grada Kraljeva bude proglašena vanredna situacija.
Odluku o proglašenju vanredne situacije doneo je gradonačelnik Kraljeva na predlog Gradskog štaba za vanredne…

Datum objave videa: 2023-06-16 16:18:41
Autor objave: Portal Krug
Izvor informacije: Youtube.com
Trajanje videa: 00:05:17
Broj pregleda do objave: 4
Broj sviđanja videa do objave: 4

Internet stranica 036.rs nije autor ovog teksta i video materijala. Autor teksta i video materijala je Portal Krug. Sadržaj je delimično (ne više od 550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Video materijal se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru Youtube kanala Portal Krug. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je Portal Krug. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -