NaslovnaVestiKurirOBJAVLJENA ZBIRKA DRAMA ALEKSANDRA JUGOVIĆA "ISTORIJA POGREŠNIH IDEJA"

OBJAVLJENA ZBIRKA DRAMA ALEKSANDRA JUGOVIĆA „ISTORIJA POGREŠNIH IDEJA“

Objavljeno dana:

- reklame -

Aleksandar Jugović, Foto: Privatna arhiva/Gradac

Nova knjiga pisca Aleksandra Jugovića, zbirka drama „Istorija pogrešnih ideja“, objavljena je u Izdavačkoj kući „Gradac“ u Čačku, u biblioteci „Lađa“.

Zbirku čine komedije koje su izvođene na scenama beogradskih pozorišta – Narodnog pozorišta i Beogradskog dramskog, Narodnog pozorišta u Prištini sa privremenim sedištem u…

Datum objave: 2024-04-24 17:09:00
Autor objave:
Izvor informacije: www.kurir.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.kurir.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.kurir.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.kurir.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -