NaslovnaVestiKvart„Godzilla x Kong: The New Empire“

„Godzilla x Kong: The New Empire“

Objavljeno dana:

- reklame -

„Godzilla x Kong: The New Empire“ dobila je potpuno novi trejler koji prikazuje epsko udruživanje Godzile i King Konga protiv nove užasne pretnje predvođene zlim negativcem sličnim Kongu.
Trejler počinje glasom koji govori da smo mislili da život može postojati samo na površini naše planete. Kao što nam je „Godzilla protiv Konga“ pokazala, to je jedna velika zabluda. Međutim, postoji mnogo više stvari o kojima ljudi iz Monsterverse-a nisu bili svesni, jer novo carstvo ima nameru da se uzdigne i ugrozi sve što nam je…

Datum objave: 2023-12-04 17:23:31
Autor objave: Urednik
Izvor informacije: kvart.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je kvart.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru kvart.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je kvart.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -