NaslovnaVestiKvartNajava i trejler filma „Furioza: Pobesneli Max saga“

Najava i trejler filma „Furioza: Pobesneli Max saga“

Objavljeno dana:

- reklame -

U filmu „Furioza: Pobesneli Max saga“ (Furiosa: A Mad Max Saga), Anya Taylor-Joy preuzima ulogu koju je ranije igrala Charlize Theron u prethodnom filmu i istražuje prošlost lika.
Džordž Miler je ponovo spreman da pruži lekciju akcije na filmu. Sa 78 godina, australijski reditelj se vraća svom omiljenom svetu, Mad Max-u, i upravo je otkrio prve kadrove svog narednog filma, „Furioza: Pobesneli Max saga“ (Furiosa: A Mad Max Saga).
Ovaj novi film je direktni prequel filma „Pobesneli Maks: Autoput besa“ (Mad Max: Fury Road), a…

Datum objave: 2023-12-04 17:14:14
Autor objave: Urednik
Izvor informacije: kvart.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je kvart.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru kvart.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je kvart.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -