NaslovnaPolitikaLokalni frontPredrag Voštinić: Oni svoje biračko telo zaključano u toru dosta dobro mogu...

Predrag Voštinić: Oni svoje biračko telo zaključano u toru dosta dobro mogu da kontrolišu…

Objavljeno dana:

- reklame -

Predrag Voštinić, koji predstavlja Grupu građana Lokalni front Kraljevo kaže da se vladajuća stranka nije toliko rukovodila time gde će a gde neće dobiti većinu nego kako će da reguliše i upravlja izlaznošću. Zbog toga su, kako kaže, većini tih lokalnih samouprava naredili da podnesu ostavke.
„Oni svoje biračko telo zaključano u toru dosta dobro mogu da kontrolišu, ali onaj deo, naklonjen opoziciji, mogu da pokolebaju. Jednostavno, smanjenom izlaznošću mogu da povećaju sopstveno učešće u dobijenim glasovima“,…

Datum objave: 2023-12-11 08:42:15
Autor objave: Qudra
Izvor informacije: lokalnifront.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je lokalnifront.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru lokalnifront.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je lokalnifront.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -