NaslovnaVestiMondoMILOVAN SE IZ GRADA PRESELIO NA SELO: POSVETIO SE ORGANSKOJ PROIZVODNJI, JAGODE...

MILOVAN SE IZ GRADA PRESELIO NA SELO: POSVETIO SE ORGANSKOJ PROIZVODNJI, JAGODE KOD NJEGA STIGLE NAJRANIJE U SRBIJI

Objavljeno dana:

- reklame -

Milovan Kolović Gero napravio je plastenik u selu Bapsko Polje kod Kraljeva.

Izvor: Rina

Hodočasnik Milovan Kolović Gero, odlučio je da se grada preseli u selo i napravi plastenik u selu Bapsko Polje kod Kraljeva.

„Dugo sam živeo u gradu i poželeo sam da dođem na selo da živim zdravim životom, posvetim se prirodi i da se bavim organskom proizvodnjom zdrave hrane. Sve to je krenulo nakon iskustava i dugih putovanja po srpskim svetinjama, počev od Svete Gore”, kaže Milovan za RINU.

Tokom pravljenja plastenika, uložio…

Datum objave: 2024-04-03 11:52:18
Autor objave:
Izvor informacije: mondo.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je mondo.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru mondo.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je mondo.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -