NaslovnaVestiMondoTEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ĆIĆEVCA! DELOVI KOMBIJA RASUTI PO PUTU

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ĆIĆEVCA! DELOVI KOMBIJA RASUTI PO PUTU

Objavljeno dana:

- reklame -

Došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Ćićevca.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jezivi prizori stižu sa Moravskog koridora gde je jedan kombi ostao potpuno smrskan na auto-putu. Saobraćajna nesreća se dogodila iz pravca Ćićevca ka Kruševcu, a blokirane su sve tri trake. Stvaraju se zastoji.

Strahuje se da ima žrtava, ali stanje učesnika još uvek nije poznato.

Ranije danas, na putu između Apatina i Prigrevica danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je, prema nezvaničnim saznanjima, poginula jedna…

Datum objave: 2024-04-24 16:53:47
Autor objave:
Izvor informacije: mondo.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je mondo.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru mondo.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je mondo.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -