NaslovnaVestiN1Aranžman za doček Nove godine i do hiljadu evra

Aranžman za doček Nove godine i do hiljadu evra

Objavljeno dana:

- reklame -

Novogodišnji aranžmani u Vrnjačkoj Banji prodati su još pre dva meseca. Nekoliko hiljada gostiju stiže iz Bugarske. A cene su vidno veće nego prošle godine. Trodnevni aranžman sa dočekom i reprizom Nove godine u pojedinim hotelima koštao je i 1.000 evra po osobi.
Stalne priče o rastu cena osnovnih životnih namirnica i komunalnih usluga, kao da su u potpuno drugi plan potisnule cene dočeka Nove godine. A po onome što saznajemo, novogodišnji aranžmani su dobili potpuno novu…

Datum objave: 2023-12-27 21:20:15
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -