NaslovnaVestiN1Čista voda u Raški

Čista voda u Raški

Objavljeno dana:

- reklame -

“Bez vode nema života. Ona je dragoceno dobro, preko potrebno u svakoj ljudskoj delatnosti“, kaže Evropska povelja o vodi.
Srbiji je potrebno više od 350 postrojenja za preradu otpadnih voda uz izgradnju oko deset hiljada kilometara neophodne kanalizacione mreže. Retke su opštine koje svoje otpadne vode prikupljaju i prečišćavaju. Dok glavni grad tek počinje da rešava ovaj problem, opština Raška je uz pomoć EU uspostavila moderan sistem za prečišćavanje…

Datum objave: 2021-11-20 08:00:02
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -