NaslovnaVestiN1ČITAOCI SNIMILI HELIKOPTER KOJI SLEĆE NA GARAŽU U CENTRU KOPAONIKA, TVRDE DA...

ČITAOCI SNIMILI HELIKOPTER KOJI SLEĆE NA GARAŽU U CENTRU KOPAONIKA, TVRDE DA JE VESELINOVIĆ

Objavljeno dana:

- reklame -

Čitaoci koji trenutno borave na Kopaoniku dostavili su redakciji N1 snimak helikoptera koji sleće neposredno iznad javne garaže u centru ovog trističkog naselja. Kako tvrde, reč je o helikopteru koji koristi Zvonko Veselinović.
Iako iz drugih izvora nismo uspeli da potvrdimo da je u pitanju upravo letelica ovog kontoverznog biznismema, podsećamo ko je Zvonko Veselinović i zašto bi to moglo da bude istina.
Hapšenja, barikade na Jarinju i Branjku, „čuvar mosta na Ibru“,…

Datum objave: 2023-10-28 22:47:54
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -