NaslovnaVestiN1DVOSATNA BLOKADA MAGISTRALNOG PUTA KOD KRUŠEVCA ZBOG NESTAŠICE VODE

DVOSATNA BLOKADA MAGISTRALNOG PUTA KOD KRUŠEVCA ZBOG NESTAŠICE VODE

Objavljeno dana:

- reklame -

Zbog problema sa vodosnabdevanjem meštani sela Ćelije i zaseoka Nabrđe, blokirali su popodne od 17 do 19 časova magistralni put Kruševac – Kopaonik. Meštani su nezadovoljni jer, kako su rekli medijima, celog leta vodu „čas imaju, čas nemaju“, a poslednjih dana je uopšte nisu imali.
Posebno su nezadovoljni jer žive uz jezero Ćelije, sa koga se Kruševac i pola Rasinskog okruga snabdevaju pijaćom vodom.
Na to je posebno ukazala meštanka Marica Vasić, koja je…

Datum objave: 2023-08-29 20:16:45
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -