NaslovnaVestiN1Ekologija pitanje opstanka, jedina šansa u solidarnom udruživanju

Ekologija pitanje opstanka, jedina šansa u solidarnom udruživanju

Objavljeno dana:

- reklame -

Gosti N1 Branislav Grubački iz Novog optimizma i Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta saglasni su da je ekologija pitanje opstanka i da je zato top tema u društvu.
„Vlast je uzurpirala sve teme, ekologija je samo jedna. Neće dopustiti da se taj monopol relativizuje učešćem drugih aktera. Meni to nije čudno, jedina šansa je u solidarnom udruživanju protiv vlasti, jer ona nam neće dozvoliti da dišemo slobodno, pijemo člistu vodu, da sačuvamo čistu zemlju….

Datum objave: 2021-06-15 11:37:19
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -