NaslovnaVestiN1(FOTO) KAD SE OTOPI SNEG NA KOPAONIKU, OTKRIJE SE RUŽNA SLIKA SRBIJE

(FOTO) KAD SE OTOPI SNEG NA KOPAONIKU, OTKRIJE SE RUŽNA SLIKA SRBIJE

Objavljeno dana:

- reklame -

Kada se otopi sneg, zimsku idilu Kopaonika zamene raskopane ulice pune smeća i otpada. Ovakve slike niko ne želi da gleda, ali su one svakodnevni prizor brojnih turista koji se trenutno odmaraju na popularnoj planini.
Od zimske idile do prolećnog jada: Kada se gosti maknu iz svojih uglancanih hotela, dočekaće ih ružna slika koju će poneti sa sobom, piše portal Gradnja uz objavlju fotografija kako (loše) izgleda Kopaonik bez snega.
Prenosimo vam tekst u celosti,…

Datum objave: 2023-05-10 15:34:30
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -