NaslovnaVestiN1#IMAKODAPAMTI – KOPAONIK

#IMAKODAPAMTI – KOPAONIK

Objavljeno dana:

- reklame -

Umesto “ski bifea” na Kopaoniku je nikao objekat od hiljadu kvadrata. Gradnju u zaštićenoj zoni uočili su građani 2017. godine, potom o tome pisali novinari, a inspekcija ubrzo naložila rušenje. Izdat je nalog, ali rušenja nije bilo. Ipak, uklonjen je jedan deo.
Iza gradnje bez dozvole, zvanično, stoji investitorka iz Smedereva Snežana Mitković, o kojoj se malo zna. Zbog nelegalne gradnje joj se od prošle godine sudi, a nedavno je zbog tog slučaja…

Datum objave: 2022-08-06 10:06:40
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -