NaslovnaVestiN1Iz Beograda i Raške upućene poruke mira, krivac je Kurti

Iz Beograda i Raške upućene poruke mira, krivac je Kurti

Objavljeno dana:

- reklame -

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je iz Raške i iz Beograda upućena poruka mira i potrebe za poštovanjem Briselskog sporazuma i što hitnijim formiranjem Zajednice srpskih opština.

Petković je u pisanoj izjavi, odgovarajući na optužbe kosovskog premijera Aljbina Kurtija (Albin) da su za situaciju na severu Kosova krivi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Petković, naveo da Kurti krivca za situaciju može…

Datum objave: 2022-07-31 22:27:35
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -