NaslovnaVestiN1Izbore obeležilo kršenje ljudskih prava

Izbore obeležilo kršenje ljudskih prava

Objavljeno dana:

- reklame -

Stanje ljudskih prava na nedavno održanim izborima bilo je mnogo gore od očekivanog, utvrdili su posmatrači organizacije Lokalni front.
Na radionici grupe organizacija PrEUgovor o ljudskim pravima i demokratiji, Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta ocenio je da su civilna društva i nevladine organizacije smislenije i svrsishodnije posmatrale izbore od institucija koje su tome namenjene.
Dodaje da su preliminarni podaci posmatračke misije pokazali da je izborni…

Datum objave: 2022-04-18 12:06:46
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -