NaslovnaVestiN1Jedan račun nije u blokadi, putnici da se jave inspekciji

Jedan račun nije u blokadi, putnici da se jave inspekciji

Objavljeno dana:

- reklame -

Agencija Guliver iz Kraljeva nije u blokadi, neće svi putnici ostati bez putovanja, ali je najbolje da se, oni koji smatraju da su oštećeni, jave turističkoj inspekciji u Kraljevu, navodi direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić.
Prema informacijama dobijenim od putnika koji su se obratili Sektoru turističke inspekcije, turistička agencija „Gulliver“, posrednik u prodaji turističkih putovanja, obavestila je putnike da ne polaze na…

Datum objave: 2023-08-22 15:48:20
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -