NaslovnaVestiN1KAMION SE SURVAO NIZ PROVALIJU NA KOPAONIKU, GORSKA SLUŽBA SPASAVALA VOZAČA

KAMION SE SURVAO NIZ PROVALIJU NA KOPAONIKU, GORSKA SLUŽBA SPASAVALA VOZAČA

Objavljeno dana:

- reklame -

Kamion mikser survao se u petak uveče niz provaliju duboku 30 metara na Kopaoniku. Spasioci Gorske službe spasavanja izvukli su vozača iz kabine, i on je s teškim povredama transportovan u bolnicu.
Spasioci iz Gorske službe spašavanja, vođa smene Stefan Jovanović i Nikola Pavićević, kao i vatrogasci iz stanice Kopaonik odmah su krenuli na mesto nesreće u akciju spasavanja, prenosi Telegraf.
Obaveštena je i Hitna pomoć u Raškoj koja se takođe uputila na…

Datum objave: 2023-07-01 09:39:34
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -