NaslovnaVestiN1KOPAONIK DOBIO POLICIJSKU ISPOSTAVU

KOPAONIK DOBIO POLICIJSKU ISPOSTAVU

Objavljeno dana:

- reklame -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je otvaranju novoizgrađene Policijske ispostave Kopaonik i tom prilikom ocenio da će se njenim radom dodatno unaprediti opšta bezbednost svih meštana i turista, kao i njihove imovina na ovom području, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.
Vulin je izrazio očekivanje da će dodatnim angažovanjem pripadnika policije i izgradnjom i ulaganjem u objekte i infrastrukturu MUP-a…

Datum objave: 2022-01-02 16:15:15
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -