NaslovnaVestiN1KOPAONIK VIŠE NIJE ISTI - ŠTETOČINE POTKORNJACI OBRUŠILI SE NA ŠUME

KOPAONIK VIŠE NIJE ISTI – ŠTETOČINE POTKORNJACI OBRUŠILI SE NA ŠUME

Objavljeno dana:

- reklame -

„Ako je neko tu provodio vreme duže od 10-15 godina, svojim čulima mogao je da opazi kako se Kopaonik menja”, kaže Srđan Simović, izvršni direktor za zaštitu i razvoj u Nacionalnom parku Kopaonik. A kakve su to promene posredi?
Snegom prekrivene šume, vrhovi posmatrani iz gondole, celodnevno skijanje i druženje na minusu uz kuvano vino – Kopaonik je odavno postao odredište za sve ljubitelje zimskih sportova i rekreacije.
Međutim, verni posetioci ove…

Datum objave: 2023-06-20 11:11:47
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -