NaslovnaVestiN1Lokalni front o široj slici incidenta u Kraljevu, od Tužilaštva još ni...

Lokalni front o široj slici incidenta u Kraljevu, od Tužilaštva još ni reč

Objavljeno dana:

- reklame -

Incident u kome je povređen aktivista iz Kraljeva Predrag Voštinić najverovatnije nije bio politički motivisan, već se radi o obesti, poručuju njegove kolege iz Lokalnog fronta. Nadležno Tužilaštvo se do sada nije oglasilo.
Točak oborenog bicikla okreće se u pravcu bahatosti i nasilja. Naime, na osnovu prikupljenih podataka, Lokalni front saopštio je širu sliku incidenta u Kraljevu: Sedam policajaca nalazilo se u dva automobila, vozač sigurno nije znao ko je Predrag Voštinić…

Datum objave: 2023-09-12 22:40:19
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -