NaslovnaVestiN1Meštani kažu – dobijamo konstantne pretnje

Meštani kažu – dobijamo konstantne pretnje

Objavljeno dana:

- reklame -

Meštani nekoliko sela u opštini Vrnjačka Banja ponovo su danas blokirali magistralni put Kruševac – Kraljevo kod sela Podunavci.
Oni su nezadovoljni cenom koju su im Koridori Srbije ponudili za zemlju koja im je oduzeta u procesu eksproprijacije zbog izgradnje dela Moravskog koridora.
Protesti su ušli u drugi mesec. A meštani kažu da im se do sada niko iz Koridora Srbije nije obratio, niti iz lokalne samouprave u Vrnjačkoj Banji.
Kažu i da zbog blokade…

Datum objave: 2023-11-07 15:56:51
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -