NaslovnaVestiN1MLADIĆ I DEVOJKA POGINULI NA KOPAONIKU, MOTORNIM SANKAMA SLETELI SA STAZE

MLADIĆ I DEVOJKA POGINULI NA KOPAONIKU, MOTORNIM SANKAMA SLETELI SA STAZE

Objavljeno dana:

- reklame -

Mladić i devojka poginuli su prošle noći na Kopaoniku kada su vozeći motorne sanke sleteli u uvalu i prevrnuli se. Nastradale su pronašli spasioci Gorse službe spasavanja, prenose mediji.
Nesreća se dogodila oko jedan sat posle ponoći u blizini Karaman Grebena. Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladih upoznala se u kafiću, odakle su usred noći krenuli u vožnju motornim sankama,
„Dva momka su se u jednom kafiću na Kopaoniku upoznali sa devojkama koje…

Datum objave: 2023-03-19 11:56:58
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -