NaslovnaVestiN1NA KOPAONIKU 10 CENTIMETARA SNEGA

NA KOPAONIKU 10 CENTIMETARA SNEGA

Objavljeno dana:

- reklame -

Sneg, koji od juče posle podne pada na Kopaoniku, dostigao je visinu od 10 centimetara, a duva jak vetar brzinom od 12 do 16 metara u sekundi, što je oko 50 kilometara na sat, javlja RTS.
Vidljivost na ovoj planini je 800 metara, navodi RTS.
Prethodne noći sneg je padao na području Zlatiborskog okruga, a tokom noći zabeleli su se putevi na Zlatiboru, Zlataru i na prevoju Jabuka, preko koga prolazi put ka Crnoj Gori i na kome se nalazi istoimeni granični…

Datum objave: 2023-11-18 15:51:12
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -